Вести

Da imaju i oni koji nemaju

U velikoj humanitarnoj akciji, koju smo organizovali uz podršku kompanije Delez Srbija i u kojoj je učestvovalo 78 Maxi, Tempo i Shop&Go objekata, u 12 mesta širom zemlje, tokom samo tri dana, građani Srbije su donirali više od sedam tona hrane i tako pokazali humanost za najugroženije sugrađane.

Akcija je organizovana u Delez objektima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Kraljevu, Kruševcu, Kuli, Loznici, Zrenjaninu, Požegi, Rumi i Sremskoj Mitrovici a sakupljena hrana je otišla na trpeze onih kojima je najpotrebnija – članovima iz 28 organizacija. Ponosni smo što se i posle toliko godina ovoj akciji i dalje odaziva ogroman broj građana a upućena donacija je velika, i materijalna i emotivna, podrška za sve one koji će, zahvaljujući solidarnosti svojih sugrađana, imati obrok na trpezi i još jednom videti da nisu zaboravljeni.

Ovim povodom, menadžer korporativnih komunikacija kompanije Delez Srbija, Nikola Papak, je izjavio: „I ovog aprila naši potrošači uverili su nas koliko su humani, solidarni i osvešćeni po pitanju onih kojima je pomoć najpotrebnija. Delez Srbija sarađuje sa Bankom hrane od samog početka, do sada smo donirali blizu dve hiljade tona hrane i verujemo da zajedničkim snagama možemo dati još značajniji doprinos borbi protiv gladi u nasem drustvu”.

Slike: https://www.facebook.com/foodbankbelgrade/posts/1668742756535850

26. april 2018.

Post a comment