Jесење дане и вечери резервишите код нас. Нека буде магична, бајковита и весела јесен…
УСКОРО!
Представа “Бедеми ћирилице”, 
Представа кабаретског типа “Љубавни времеплов” (Позоришна продукција “Балкан нови покрет”, Београд), 

Луткарска представа “Девојка цара надмудрила” (Позориште лутака “Пинокио”, Београд), 

“Магична комедија” (Мађионичар Страхиња)