„Позови ме ради прељубе“

pozovi me radi preljubeКао што рекоше: “Смех и радост живљења је оно што нам је данас најпотребније”.

Љубитељи позоришта уживали су 8. априла 2022. године у урнебесној комедији “Позови ме ради прељубе” коју су на нашој сцени извели талентовани глумци и пријатељи из позоришта „Драгољуб Милосављевић Гула“ КПЦ-а Петровац на Млави.

Ово драмско дело писаца Реја Кунија, познатог као “краљ фарсе”, и Џона Чепмена, режирао је Бранислав Недић, драматург и дугогодишњи управник крушевачког позоришта.

„Ухваћен у мрежу“

uhvaćen u mrežuПублика је 20. априла 2022. године  била у прилица да погледа представу “Ухваћен у мрежу” у извођењу глумаца ГП “Театар 91” из Алексинца и аплаузима награђивала одличну глуму на сцени.

Стенли је био у великим мукама, због двоструког живота најбољег пријатеља. Али, изборио се сјајно са свим заврзламама. Вечерња доза смеха.

“IТ`S MY LIFE”

tatrino teatrićМладост је срећна. За њу постоји будућност. Лепота. Са вршњацима је најлелше. Посебно када глуме за своје другаре.

Наш поклон малим и великим матурантима Основне школе “Светозар Марковић” у Лапову.

Драги и сјајни пријатељи из Центра за културу “Масука” из Велике Плане, “Теaтрино Театрић” били су гости са дечјом представом “IТ`S MY LIFE” 20. маја 2022. године, дочаравши  животе ученика и њихових изазова у одрастању.

„Бајка о позоришту“

bajka o pozorištuИако, насловљен као бајка, овај комад је много више повезан са стварношћу од бајки које знамо. Породица и њене вредности као тема, прича о нашем времену и наравима, стању у култури и позоришту, на нушићевски начин. Права доза хумора, без претеривања.

По тексту Владимира Ђурђевића и редитеља Душка Ашковића, Позориште „Раша Плаовић“ Уб.

„Нека буде шта буде (само да је мушко)“

neka bude šta budeЗа отварање нове позоришне сезоне у Лапову, Културно-туристички центар „Стефан Немања“– Лапово одлучио је да 11. септембра 2022. године својој публици понуди комедију „Нека буде шта буде (само да је мушко)“ са популарним глумцима Сандром Бугарски и Владаном Савићем.

Обоје су симпатије широке публике стекли играјући у серији „Игра судбине“, па је и лаповачнка публика, после спроведене анкета, рекла да би их радо видела и на позоришним даскама.

Топла људска прича о двоје супружника који већ дуго покушавају да обезбеде потомство, уз све перипетије које сналазе наше „мале људе“, сажета је у ову дуодраму. Иако је комедија пуна елегантног хумора, обилује и озбиљним драмским моментима који публику доводе до суза.

Сандра Бугарски је глумица Београдског драмског позоришта, а Владан Савић, који потписује текст и режију представе, је члан позоришта на Теразијама.