Вести

Cena izrade sajta

cena izrade sajta

Cena izrade sajta zavisi od brojnih faktora i kod svake programerske firme je različita. Kompleksniji sajtovi sa mnogo funkcionalnosti su naravno skuplji. Unikatni sajtovi su takođe skuplji, dok su šablonski jeftiniji jer koriste već postojeći dizajn koji klijent bira. Šablonski sajtovi se samo do određene mere uklapaju u ono što klijent želi ali se češće bira pre svega zbog njegove povoljne cene izrade. Kod unikatnih sajtova, klijent najpre odobri predloženi dizajn a tek onda se pristupa izradi sajta. Klijentima koji su na početku svog poslovanja obično predlažemo izradu sajta po već postojećem dizajnu pošto im je cena pristupačnija. Ipak, izrada sajta i po već postojećem dizajnu mora da vodi računa o brzini sajta, bezbednosti, prilagođenosti za mobilne, atraktivnosti i tako dalje, kako bi na klijenta bio ostavljen povoljan prvi utisak o vašem poslovanju.

cena izrade sajta

Cena izrade sajta

Cena izrade sajta treba da bude investicija koja će vam se isplatiti. Izradom sajta Spektrum kooperativa samo započinje poslovnu saradnju sa klijentom kome treba da pomogne da razvije svoje poslovanje. Zato Spektrum kooperativa uvek predlaže najoptimalnije rešenje svome klijentu i ono što je u klijentovom najboljem interesu. Takođe, predlaže i koje aktivnosti su mu potrebne a koje nisu i koje bi mu bile najkorisnije da unapredi poslovanje, proširi tržište i stekne nove klijente. 

Sajt možete dobiti uz Sistem za samostalno uređivanje sadržaja pa vam za njegovo dalje uređivanje neće biti potrebne dalje programerske usluge, već ćete moći sami da ubacujete nove objave i menjate postojeće. Osim toga, vrlo važna je i SEO optimizacija kako biste bili dostupni i putem internet pretraživača a ne samo direktnim ukucavanjem vaše internet adrese. Takođe, reklama na internetu, prisustvo na društvenim mrežama, na Fejsbuku i Instagramu, i drugim, omogućiće vam da imate značajan broj poseta koji će vam pomoći da povećate svoju prodaju, da steknete nove klijente, poslovne partnere i mušterije. Da zaključimo, vaš sajt treba da bude investicija koja će vam se isplatiti i jedna od najznačajnijih stepenica ka uspehu vašeg poslovanja.

Post a comment

Културно-туристички центар „Стефан Немања” Лапово